PITCH

NOC NSF

wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport


PITCH VTON

Na overleg met de bonden is naar voren gekomen dat binnen de doelgroep vrijwillige trainers/coaches de grootste behoefte in behoeftecluster 4: ‘Toegang tot oefenstof ligt’. Op dit behoeftecluster ligt dan ook de focus van het project. Trainers/coaches zoeken invulling voor hun lessen. Van losse oefeningen tot gehele lesprogramma’s en jaarprogramma’s. Idealiter is deze oefenstof visueel gemaakt (video content). Vernieuwing/ verrassing in de gekozen vorm is belangrijk om trainers/coaches terug te laten komen voor nieuwe inspiratie. Ook wil de trainer/coach de oefenstof kunnen aanpassen aan het niveau van de sporter(s).

DE PITCH

De afgelopen 6 jaar hebben we fulltime gewerkt aan het platform. Vanuit feedback van 5000 trainers, 250 clubs en 8 profclubs hebben we continu gewerkt om verbeteringen aan te brengen en nieuwe applicaties ontwikkeld. Met een team van 12 personen zijn alle applicaties getest en alle kinderziektes eruit gehaald. Naast de USP, offline trainer/coach app is er de offline player -app die communiceert met de trainer app waardoor de ontwikkeling van spelers inzichtelijk wordt.

Wat ons ook uniek maakt is dat we al 8 jaar een sterk businessmodel hebben. 250 clubs die gebruik maken van VTON, 8 profclubs die in het product geloven en wereldwijde interesse.

Het platform kan als white label geleverd worden en de branding van desbetreffende sport.

VTON Trainer -app

Via een uniek digitaal platform ondersteunt VTON trainers. De combinatie van innovatieve gebruiksvriendelijke applicaties en cursussen op maat voor trainers realiseren we dat kinderen langer met plezier blijven voetballen.

VTON inspireert en innoveert waardoor iedere trainer een trainer wordt.

VAN JEUGDAFDELING NAAR JEUGDOPLEIDING


SPELER STATISTIEKEN

Hoe houd je de ontwikkeling van je spelers overzichtelijk bij? op basis waarvan selecteer je spelers bij je vereniging? Via de trainers app kunnen eenvoudig statistieken bijgehouden worden. Inzet, motivatie, passing, schieten, aanvallend, verdedigend enz. kunnen snel en gemakkelijk offline ingevuld worden. Hierdoor ontstaat een overzicht op basis van de vaardigheden die spelers per leeftijd leren, trainen en toe kunnen passen in wedstrijden.

BASIS MODULE TRAINER

Naast de jaarplanning die het gehele seizoen automatisch gegenereerd wordt hebben we ook de basismodule ontwikkeld. U start met training 1 zodra het seizoen start. Heeft u een training voltooid? Klik dan op training voltooid en training 1 verdwijnt en u kunt de volgende keer met training 2 beginnen. Wilt u een keer een eigen training ontwikkelen, of een training vervalt een keer, i.v.m. onbespeelbare velden? Dat is geen probleem met de basismodule. U gaat gewoon verder met de training waar u gebleven bent.

"FOOTBALL HAS TO BE FUN FOR KIDS OR IT DOESN'T MAKE SENSE"

-JOHAN CRUIJFF-


Tot slot

Een info film over de resultaten van de afgelopen jaren.(2018)