VTON HOME PROJECT, VOOR DE TRAINERS EN SPELERS DIE IN VORM WILLEN BLIJVEN!

We begeven ons in een totaal nieuwe situatie waardoor er voor een (te) lange periode niet getraind kan worden. Een ongewilde en niet gewenste situatie vinden wij ook bij VTON en daarom gaan we vanaf maandag 6 april vol aan de bak!

8 weken, 3 volledige trainingen per week met 3 leeftijdsspecifieke levels, ontwikkeld in samenwerking met onze BVO partners. Beter kunnen de spelers (en trainer) het niet krijgen. Zorg dat de fitheid behouden blijft!

Via onze VTON Play app bieden wij spelers 8 weken trainingen aan. Alle oefenstof is individueel uit te voeren en met de juiste stimulans van de trainer, TC en/of club een fantastisch voetbalprogramma. Download de VTON Play (of laat spelers deze downloaden) en start vanaf 6 april met het VTON Home Project.

TIP voor trainers: Communiceer in uw eigen Whatsapp groep met uw spelers over de oefenvormen. Regelmatig zitten er leuke opdrachten, technieken of dergelijke tussen die spelers in de app met elkaar en de trainer kunnen communiceren. Zo creëer je een community waar iedereen hetzelfde doel heeft, fit blijven!

DOWNLOADEN

De app VTON PLay kan worden gedownload in de App Store en in de Google Play. Als je voor het eerst VTON Play gaat gebruiken, dan is de eerste keer registratie vereist en vul je je eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Tijdens het registreren, zoek en selecteer je jouw vereniging en team. Zodra de trainer/leider je aanmelding heeft goedgekeurd verschijnt in de app de oefenstof die hoort bij de training van jouw leeftijdscategorie!

Activeren

Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Als je op de activatielink in de e-mail klikt, verschijnt een pagina met een bevestiging dat je account is geactiveerd.

Gefeliciteerd!!!

Je kun nu de VTON Play account gebruiken

Wij zijn VTON. En wij hebben een missie: kinderen met meer plezier te laten bewegen. We zagen dat het voor trainers tijdrovend en moeilijk is om elke week een training voor de jeugd te bedenken. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een leuke en leerzame training. Daarom hebben wij een platform (app) ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Daarin staan elke week leuke en leerzame trainingen voor de jeugd. Momenteel werken ruim 250 verenigingen met VTON.


In dit filmpje zie je precies wat je moet doen, mocht je er niet uitkomen:Dus download VTON Play vandaag nog! Zodat jullie kind met nog meer plezier gaat bewegen door een leukere en leerzamere voetbaltraining!