WE ARE THE FUTURE OF FOOTBALL

APPLICATIES

We zijn toegewijd aan het continu innoveren van onze applicaties en leerlijnen die trainers op alle vaardigheidsniveaus kunnen helpen bij het bereiken van plezier en ontwikkeling van jeugdspelers.
TRAINER

TRAINER APP offline

De enige offline trainer-app ter wereld. We houden het simpel. Helder en eenvoudig voor iedere trainer. Onze producten zijn technologische hoogstandjes, maar gebruiks- vriendelijkheid staat altijd voorop. De diensten van VTON zijn te begrijpen door jong en voor oud. Alleen zo kunnen we iedereen bereiken. De app ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en video's van voetbalhandelingen. Alles digitaal, tablet of telefoon, en offline op het veld.

PLAY

speler app offline

VTON staat voor verbinding. En verbinding maak je samen. Club, trainers, spelers en ouders: ze zijn allemaal van groot belang voor de ontwikkeling van spelers. De Play-app voor spelers staat in contact met de trainers. Huiswerk skills, leren van de profspelers en ontwikkeling zien in één oogopslag. Daarnaast geeft de Play app de trainer een tool om statistieken per speler bij te houden, zoals aanwezigheid op de training, inzet, voetbalhandeling en doelstelling. Hiermee verdient de speler Vcoins, waarmee hij of zij proskills kan unlocken. De statistieken laten de ontwikkeling van de speler zien en worden alleen binnen de voetbalvereniging gebruikt.VTON is een slagvaardige organisatie die eenvoud nastreeft. We spelen in op veranderingen en daar profiteren uiteindelijk onze trainers van.

KEEPER

keeper APP offline

De App voor keepers heeft dezelfde functies als de trainer app. De leerlijn sluit per leeftijdsgroep naadloos aan op de oefenstof in de Trainers app, zodat keepers en pupillen gelijk op gaan in hun leerdoelen. Net als in de Trainers app is het ook binnen de Keeper-module mogelijk om een eigen leerlijn te ontwikkelen door trainingen samen te stellen en deze offline te delen met andere trainers.

VTON TRAINING GROUND

Ben je een ervaren trainer? Wil je graag je eigen trainingen samenstellen en een periodisering maken? Dat kan natuurlijk ook via het VTON platform. We leven in een tijdperk van digitale transformatie. Dat stimuleert de vraag naar flexibiliteit, autonomie en gepersonaliseerde ervaringen. Stel eigen trainingen samen uit meer dan 1000+ oefenvormen of kies volledige trainingen uit onze database en voeg deze toe aan de kalender. Alle trainingen in de kalender kunnen gedeeld worden via de trainer-app zodat de volledige trainingen offline zichtbaar zijn op de telefoon. Als trainer ben je dus altijd verbonden en zijn tijd en locatie geen belemmering meer.