ALLES IN HANDEN MET DE APP

VTON Keeper

Speciaal voor de keepers heeft VTON basismodules per leeftijd ontwikkeld. We hebben in samenwerking met trainers van profclubs en amateurverenigingen modules ontwikkeld voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Per leeftijdsbouw hebben we 50 trainingen ontwikkeld die op basis van voltooiing offline in de app zichtbaar zijn. Alle trainingen zijn ontwikkeld op basis van doelstellingen en een opbouw per training.

De keeperstrainer kan ook via het platform zelf trainingen samenstellen vanuit de database van 350 oefenvormen en deze delen in de offline-applicatie.KEEPER TRAINING GROUND


Stel zelf trainingen samen vanuit een database van 300 gedigitaliseerde oefenvormen en deel deze in je kalender zodat de trainingen offline beschikbaar zijn in de offline trainer-app. Creëer zelf training cyclussen van meerdere weken en deel deze in de kalender. Maakt je vereniging gebruik van VTON? Log hier in via onderstaande link of ga naar www.vtonapp.com.


Harmen kuperus

Als keeper heb ik jarenlang kunnen en mogen genieten, op verschillende niveaus van het voetbalspel. Als prof was ik niet goed genoeg voor de top, maar door veel te trainen heb ik toch een aardige carrière gehad. Ik miste echter goede en gerichte trainingen met aandacht voor het individu. Dé reden om het mijn keepers wél aan te bieden. Nadat VTON mij benaderde om mijn gedachtes over keepen te delen, ben ik met hen een leerlijn voor keepers gaan ontwikkelen. Deze leerlijn is pas het begin, maar is voor ieder individu alvast een mooie tool om goed en gericht te trainen. Passie en plezier, de basis voor succes op alle niveaus!

keeper-app

De VTON Keeper-module is een extra af te nemen onderdeel in de Trainers app. De Keeper-leerlijn sluit per leeftijdsgroep naadloos aan op de oefenstof in de Trainers app, zodat keepers en pupillen gelijk op gaan in hun leerdoelen en ook de keeperstrainers worden ontzorgd door VTON. Net als in de Trainers app is het ook binnen de Keeper-module mogelijk om een eigen leerlijn te ontwikkelen door trainingen samen te stellen en deze offline te delen met andere trainers. Deze Keeper-module is in samenwerking met Harmen Kuperus vorm gegeven.

Statistieken

Het bijhouden van de ontwikkeling van keepers. Dit kan nu ook op het platform VTON. Aanwezigheid, inzet, motivatie, opbouw, passing, duiken, vangen enz. Eenvoudig offline na de training in te vullen op je telefoon. Een compleet overzicht van alle keepers kan men via de web-app inzien.

Zonder een doel kun je niet scoren.