WE CREATE THE FUTURE OF FOOTBALL

TEAM VTON

Iedereen die bij VTON betrokken is heeft een gezamenlijke passie voor kwaliteit en een lach brengen op het gezicht van voetballende kinderen. En dat zie je terug in al onze diensten.


GEWELDIGE ZAKEN WORDEN NOOIT DOOR één persoon gedaan. ze worden gedaan door een team van mensen.

RICHARD ELSINGA

AUKE SWART

ERIK DE JONGE

HARM WIJNIA

CARLO KASTERMANS

JAN KEES VD WOERDT

FRANK VAN HUET

WIEBE LAGEVEEN

GEERT-AREND ROORDA

PIETER SANTEMA

DION LOIJENS

DENNIS TER BRUGGEN

HARMEN KUPERUS

ABE KUIPERS

ROBBERT DE RUITER

SIEMEN LINDEBOOM

VICTOR DONATA

ARUBA

RUTGER VONK

STAGIAIREDE KRACHT VAN HET TEAM IS ELK INDIVIDU. DE KRACHT VAN ELK INDIVIDU MAAKT HET TEAM.

- PHIL JACKSON-
VTON HISTORIE


HISTORIE VTON

VTON staat voor: Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland en werd in 2011 opgericht. De eerste clubs die de methodiek implementeerden in de jeugdopleiding waren JV Bolsward, Sc Joure en v.v. Roden. Oorspronkelijk was de methodiek af te nemen in mappen die per leeftijd werden afgeleverd. Oprichters Richard Elsinga en Erik de Jonge wilden een opleiding faciliteren voor de amateurclubs. Want voordat VTON bestond, waren er vooral partijen die oefenstof beschikbaar stelden. Het meeste aanbod was via boeken, dvd en pdf-bestanden via website en gericht op de individuele trainer. VTON was het eerste platform dat een andere insteek koos. Er werd alleen een leerlijn verkocht aan de gehele club. Vanaf dag één was de essentie van VTON: uniek, simpel, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands. En dat is het nog steeds. Samen met Auke Swart die zorg draagt voor de ICT afdeling hebben we een uniek platform ontwikkeld.

VTON NATIONAAL- EN INTERNATIONAAL

In 2011 startten de eerste 3 verenigingen en een klein jaar later waren er al tien verenigingen. Vanaf 2015 sloten er in korte tijd veel nieuwe verenigingen aan en in 2016 starten de eerste buitenlandse clubs met VTON. Het aantal verenigingen in Nederland groeide snel. Inmiddels zijn er meer dan 250 VTON verenigingen in vijf landen, over drie continenten. Met 18 werknemers en jaarlijks 1 miljoen downloads. En naast de offline apps biedt VTON ook eigen cursussen aan.

HET MERK VTON

In de jaren is VTON loyaal gebleven aan haar merk: want de diensten zijn altijd van goede kwaliteit en hebben een uniek design. Alle applicaties worden door VTON zelf ontwikkeld. Van trainer-app, tot speler-app en van web-app tot manager-app. Iedereen die bij VTON betrokken is heeft een gezamenlijke passie voor kwaliteit en een lach brengen op het gezicht van spelende kinderen. En dat zie je terug in al onze diensten.

Structurele veranderingen realiseren door onze expertise en middelen op de juiste manier in te zetten. Zo bouwen wij voort op een prachtige geschiedenis. In 2011 begon VTON verenigingen te helpen met het structureel opleiden van spelers. We waren het eerste platform die de gehele club vooruithielp. En dat is waar onze passie ligt, met een toegankelijke, positieve instelling verenigingen vooruithelpen. Overal en altijd.


2011


2020