I SUPPORT THE FUTURE OF FOOTBALL

WELKOM BIJ VTON SUPPORT

VIDEO TUTORIALS


KEEPER

AANMELDEN

Trainers app uitgebreid met Keepers module.

Onze Keepersmodule is een extra af te nemen onderdeel in de Trainers app. De Keepersleerlijn sluit per leeftijdsgroep naadloos aan op de oefenstof in de Trainers app, zodat keepers en pupillen gelijk op gaan in hun leerdoelen en ook de keeperstrainers worden ontzorgd door VTON. Net als in de Trainers app is het ook binnen de Keepersmodule mogelijk om een eigen leerlijn te ontwikkelen door trainingen samen te stellen en deze offline te delen met andere trainers. De VTON Keeper leerlijn is samenwerking met en vanuit de visie van Harmen Kuperus vorm gegeven.

AFVINKEN TRAINING

Keepers Module

VTON Keepersmodule is een extra af te nemen onderdeel in de Trainers app. De Keepersleerlijn sluit per leeftijdsgroep naadloos aan op de oefenstof in de Trainers app, zodat keepers en pupillen gelijk op gaan in hun leerdoelen en ook de keeperstrainers worden ontzorgd door VTON. Net als in de Trainers app is het ook binnen de Keepersmodule mogelijk om een eigen leerlijn te ontwikkelen door trainingen samen te stellen en deze offline te delen met andere trainers. De VTON Keeper visie is i.s.m. Harmen Kuperus ontwikkeld.

SPELERS TOEVOEGEN AAN TEAM

SPELERS TOEVOEGEN

De connectie met spelers creëert een tool voor de trainer om statistieken per speler bij te houden, zoals aanwezigheid op de training, inzet, voetbalhandeling en doelstelling. De statistieken laten de ontwikkeling van de speler zien en worden alleen binnen de voetbal vereniging gebruikt.

De Play -app voor spelers.

In de VTON Play app staan elke week skills. Deze skills zijn speciaal voor de jeugdspelers en sluiten aan bij de trainingen. VTON Play is onderdeel van de VTON leerlijn waar de vereniging gebruik van maakt. In korte video's worden de skills heel eenvoudig uitgelegd. Huiswerk skills, Street-skills en de ‘Pro Skill’ een truc of beweging die wordt voorgedaan door echte profvoetballers! Zo kunnen spelers zich spelenderwijs voorbereiden op de training.