I AM THE FUTURE OF FOOTBALL

WELKOM BIJ VTON SUPPORT

VIDEO TUTORIALS


PLAY

WEGDRAAIBEWEGINGEN

WEGDRAAIBEWEGINGEN

In de VTON Play app staan elke week skills en sluiten aan bij de training van de komende week. VTON Play is onderdeel van de VTON leerlijn. In korte filmpjes wordt elke oefening heel eenvoudig uitgelegd.

Wegdraai bewegen: Bewegingen om de bal met je linker- en rechterbeen af te schermen van een tegenstander (van welke kant die ook komt) Om van richting te veranderen of balbezit onder druk te houden, daarbij verander je zijwaarts of voorwaarts van richting. Dit is een van de 8 wegdraaibewegingen die onderdeel zijn van opleiding.

KAPBEWEGINGEN

KAPBEWEGINGEN

Kap bewegingen: Bewegingen om de bal met je linker- en rechterbeen af te schermen van een tegenstander. (van welke kant die ook komt) Om van richting te veranderen of balbezit onder druk te houden, daarbij kap of verander je in omgekeerde richting. Dit is een van de 8 kapbewegingen die onderdeel zijn van opleiding.

SNEL VOETENWERK

SNEL VOETENWERK

Het gevoel, controle en zelfvertrouwen dat effect heeft op alle andere facetten van technische handelingen. Dit leert de spelers zich te CONCENTREREN. Dit is een van de 12 snelvoetenwerk oefeningen die onderdeel zijn van de opleiding.

BALGEVOEL

BALGEVOEL

Het gevoel, controle en zelfvertrouwen dat effect heeft op alle andere facetten van technische handelingen. Dit leert de spelers zich te CONCENTREREN. Dit is een van de 9 balgevoel oefeningen die onderdeel zijn van de opleiding.

TRAPTECHNIEK

TRAPTECHNIEK

Bewegingen, de techniek, om op verschillende manieren een bal te trappen, hoog of over de grond.

Zoals binnenkant en buitenkant voet, wreef, volley, omhaal, inswinger en uitswinger. Speel de bal met de juiste snelheid en met gevoel op het juiste been van je medespeler.

Belangrijk is dat je het standbeen op de juiste plaats zet en de bal goed raakt, een goede lichaamshouding hebt en balans houdt. Dit kun je bewerkstelligen door met je armen te werken.

Dit is een van de 9 traptechniek oefeningen die onderdeel zijn van de opleiding.

FREESTYLE SKILLS

FREESTYLE SKILLS

In de VTON play-app kun je iedere week een nieuwe street-skill leren van de TomV. Tom Vegter oftewel TomV mag zich al sinds 2008 een professionele freestyle voetballer noemen. Freestyle voetbal heeft hem mooie plekken van de wereld laten zien. In Parijs, Dubai, Bahrein, Brussel, Lissabon en vele Nederlandse plaatsen heeft hij al op mogen treden. Dit is een van de 50 freestyle skills die in de play-app voorbij komt.

PRO SKILLS

PRO SKILLS

Vanuit de partnerships met profclubs kun je iedere week een nieuwe pro-skill leren van bekende profvoetballers. Dit is een van de 30 PRO skills die in de play-app voorbij komt.