Training Ground

VTON heeft een verbazingwekkende tool voor clubs gecreëerd. De VTON TRAINING GROUND.

Als HJO of coördinator kun je in enkele minuten passende seizoen plannen toevoegen aan alle teams, waardoor je uren aan planningstijd bespaart. Als club kun je je eigen leerplan maken waardoor alle trainers werken aan dezelfde doelstellingen. Per team, Leeftijdsgroep, Gehele club, maar ook voor een hele regio of landelijk. Trainers gebruiken de Offline VTON Trainer-app op het veld om de training te bekijken en statistieken toe te voegen.

Een HJO of een trainer kan binnen enkele minuten skills voor balbeheersing instellen voor individuele teams of voor hele leeftijdsgroepen. Spelers hebben toegang tot de Offline PLAY-app om hun huiswerkoefeningen te doen.

Met leerplannen die voor iedereen geschikt zijn, is VTON de perfecte bron voor voetbaltrainers die een eersteklas voetballeeromgeving voor hun spelers willen creëren.


Creëer unieke leerplannen of maak je eigen periodisering met de VTON Training Ground. Je eigen trainingen samenstellen uit meer dan 950 oefenvormen of selecteer volledige trainingssessies uit de VTON-database en voeg deze eenvoudig toe aan de kalender. Alle sessies in de kalender worden gedeeld via de VTON coach-app en trainingen zijn offline zichtbaar op de telefoon. Als trainer ben je dus altijd verbonden en locatie is geen obstakel meer. Simpel, eenvoudig, snel en super overzichtelijk.

ZONDER EEN DOEL KUN JE NIET SCOREN.


Ben je actief bij een vereniging? Wil je gebruik maken van een bewezen methodiek en platform, alle trainers voorzien van kwalitatieve leeftijd specifieke trainingen zodat voor alle spelers binnen de vereniging een solide basis gecreëerd wordt om zich te ontwikkelen? Neem dan contact op.