TOGETHER EVERYONE ACHIEVES MORE

PARTNERSHIP

We willen het jeugdvoetbal in Nederland naar een hoger niveau brengen. Om dat te realiseren, werken we samen met Gemeenten en Betaald Voetbal Organisaties.


De samenwerking heeft twee belangrijke pijlers. Ten eerste introduceren onze partners de digitale voetbalmethode van VTON bij amateurclubs in hun regio. Hiermee verbeteren we de regionale jeugdopleiding en de partners zijn zichtbaar bij hun achterban. Ten tweede werken we samen om de methode verder te ontwikkelen. Partners brengen hun specialistische kennis en middelen in om bijvoorbeeld nieuwe modules te ontwikkelen binnen de methodiek.Β 

ONZE PARTNERS

VAN EN VOOR DE REGIO:Β 

FC TWENTE/HERACLES ACADEMIE LANCEERT PLATFORM POWERED BY VTON

Door middel van het Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie samen met de amateurclubs het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen, om de enorme potentie die het voetballandschap bezit nog beter te benutten. In het kader van kennisdeling met de regio lanceert de FC Twente/Heracles Academie een eigen platform powered by VTON.

Met het Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie niet alleen meer halen, maar de regio ook veel brengen. Om kennis en expertise te kunnen delen met amateurclubs en in het bijzonder jeugdtrainers uit de regio lanceren de FC Twente/Heracles Academie en VTON een platform.

FOPPE DE HAAN AMBASSADEUR VTON

Foppe de Haan wist tijdens zijn loopbaan geweldige prestaties neer te zetten. Foppe was de langst zittende trainer bij sc Heerenveen. Landelijke bekendheid kreeg hij als trainer van Jong Oranje, waarmee hij in 2006 en 2007 historie schreef door het Europees Kampioenschap te winnen. Met Jong Oranje plaatst hij zich bovendien voor de Olympische Spelen in Peking.

Foppe de Haan is daarna onder meer trainer van Ajax Cape Town in Zuid-Afrika en tijdelijk bondscoach (in 2011) van Tuvalu. In oktober 2011 keerde Foppe de Haan terug bij sc Heerenveen en had hij een functie binnen de voetbalacademie. Foppe de Haan hield zich daar bezig met coaching, begeleiding en ontwikkeling van toptalenten en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jeugdtrainers. Foppe werd in 2017 weer landelijk actief met het nationale damesvoetbalelftal. Tijdens het EK in eigen land werd dat elftal die zomer kampioen.

SPORTIEF PARTNERSHIP SC HEERENVEEN

VTON en sc Heerenveen hebben een gezamenlijke doelstelling: het jeugdvoetbal in de regio Friesland verbeteren. Met de methode van VTON krijgen jonge spelers de juiste voetbalhandelingen aangereikt. Daardoor worden de jeugdopleidingen nog beter. Op deze wijze willen we de instroom van jeugd uit eigen regio in de jeugdopleiding van sc Heerenveen vergroten. Daarnaast krijgen we door de samenwerking nog meer binding met amateurclubs en kunnen zo samen het Friese voetbal verbeteren.”


SPORTSERVICE ZWOLLE

SportService Zwolle is de samenwerking met VTON aangegaan met als doel een kwaliteitsimpuls te geven aan de jeugdopleidingen van de Zwolse voetbalverenigingen. De expertise van VTON, de voetbaltechnische zaken, en het specialisme van SportService Zwolle, gericht op het pedagogisch klimaat van de vereniging vormen samen een unieke combinatie. Gezamenlijk kunnen we zo de kwaliteit van het sport- en beweegaanbod verbeteren en de sportparticipatie verhogen. Hiermee versterken we de sportinfrastructuur in Zwolle.

SportService Zwolle

Join(t) Forces

Vele studies tonen aan dat jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar een fors verhoogd risico lopen op het krijgen van knieblessures, in het bijzonder van de voorste kruisband.

Β 

De Joint Forces warming up is vanaf 12 jaar toegevoegd aan de leerlijnen van VTON. Mede door de koppeling proberen we het aantal blessures te voorkomen.