I SUPPORT THE FUTURE OF FOOTBALL

trainer

Via een uniek digitaal platform ondersteunt VTON trainers. De combinatie van innovatieve gebruiksvriendelijke applicaties en cursussen op maat voor trainers realiseren we dat kinderen langer met plezier blijven voetballen.Wat levert het de trainer op?

De spelers voetballen met meer plezier en ontwikkelen zich ‘spelenderwijs’ naar hun potentieel. We ontzorgen je als trainer op de inhoud en als trainer kun je je richten op het coachen. Je bent minder voorbereidingstijd kwijt en je kunt nu structureel werken aan de ontwikkeling van je spelers. De video's in de app laat de speler zien wat zij gaan leren. Dit verhoogt het plezier van de spelers en gemak voor jou als trainer. Hierdoor blijf je langer in je rol en wordt de continuïteit gewaarborgd. Ben je een onervaren trainer, dan kan gedurende het hele voetbalseizoen gevarieerde en structurele trainingen gegeven worden, passend bij de leeftijd en dit alles zonder zelf veel voor te bereiden en te bedenken. Als ervaren trainer kun je naar behoefte trainingen samenstellen en deze wegzetten in een periodisering.


Van toegevoegde waarde voor de trainer is de PLAY app. De PLAY app geeft de trainer een tool om statistieken per speler bij te houden, zoals aanwezigheid op de training, inzet, voetbalhandeling en doelstelling. Daarnaast kunnen de spelers thuis met de Play app oefenen wat ze in de aankomende training aangeboden krijgen en dat betekent: minder uitleg tijd en meer aan de bal!

Via een uniek digitaal platform ondersteunt VTON trainers. De combinatie van innovatieve gebruiksvriendelijke applicaties en cursussen op maat voor trainers realiseren we dat kinderen langer met plezier blijven voetballen.

VTON inspireert en innoveert waardoor iedere trainer een trainer wordt.


VTON FEATURES

iPhone 11 Pro Mockups by Asylab

LEEFTIJDSPECIFIEKE LEERLIJN

VTON is ontwikkeld met als doel om de trainers/coaches in de breedtesport te ondersteunen bij het leuker en leerzamer maken van voetbaltrainingen; met als direct gevolg dat sporters meer plezier beleven. In samenwerking met professionele voetbalclubs is een leerlijn ontwikkeld voor zowel de vereniging, de trainer/ coach en spelers. Op deze manier trainen spelers gericht aan hun ontwikkeling. De Leerlijnen zijn per leeftijd ontwikkeld zodat alle kinderen hetgeen krijgen aangeboden wat ze zouden moeten of kunnen leren. Per week staan er twee complete trainingen in het weekschema.

Macbook Isometric Mockups by Asylab

DOELSTELLINGEN

VTON heeft een unieke leerlijn ontwikkeld vanuit doelstellingen per leeftijd. Elke voetbaltraining heeft een doel die vanuit analyses en observaties per leeftijd zijn geformuleerd. Opbouwen, dieptespel, 1 tegen 1, doelpunten maken, storen, voorkomen van dieptespel enz. Iedere doelstelling wordt getraind in een cyclus van drie weken in de leerlijn. Op deze manier worden per leeftijd alle basisvaardigheden getraind. De trainer kan ook losse voetbaltrainingen vanuit doelstellingen selecteren en deze delen met de offline app.

VTON TRAINING GROUND

Voor de ervaren trainer heeft VTON de WEB versie ontwikkeld. Stel zelf voetbaltrainingen samen vanuit een database van 950 gedigitaliseerde oefenvormen en deel deze in je kalender zodat de trainingen offline beschikbaar zijn in de offline trainer-app. Creëer zelf training cyclussen van meerdere weken en deel deze in de kalender. Voeg opmerkingen toe aan je trainingen.

SPELER STATISTIEKEN

Hoe houd je de ontwikkeling van je spelers overzichtelijk bij? op basis waarvan selecteer je spelers bij je vereniging? Via de trainers app kunnen eenvoudig statistieken bijgehouden worden. Inzet, motivatie, passing, schieten, aanvallend, verdedigend enz. kunnen snel en gemakkelijk offline ingevuld worden. Hierdoor ontstaat een overzicht op basis van de vaardigheden die spelers per leeftijd leren, trainen en toe kunnen passen in wedstrijden.