I AM THE FUTURE OF FOOTBALL

Speler

In de VTON Play app staan elke week skills. Deze skills zijn speciaal voor de jeugdspelers en sluiten aan bij de training van de komende week. In korte video's worden de skills heel eenvoudig uitgelegd. Huiswerk skills, Street-skills en de ‘Pro Skill’ een truc of beweging die wordt voorgedaan door echte profvoetballers!START YOUR CAREER NOW

VTON THUIS TRAININGEN

Vanwege de huidige maatregelen is het voor een groot aantal spelers en teams helaas niet mogelijk om te trainen. Dat is natuurlijk erg vervelend. Voor al die spelers die momenteel niet kunnen trainen hebben wij een “thuis” trainingsprogramma.

Middels de VTON Play-app, die je gratis kunt downloaden in de Google -Play en App Store, zijn er 3 volledige trainingen per week die je individueel of met een teamgenoot af kunt werken. Door het volgen van de trainingen blijf je fit zodat je blessure vrij je wedstrijden kunt spelen op zaterdag.

Aan de trainers: Vraag je spelers de VTON Play-app te downloaden.

DOWNLOADEN

De VTON Play app kan worden gedownload in de App Store en in de Google Play. Als je voor het eerst VTON Play gaat gebruiken, dan is de eerste keer registratie vereist en vul je jouw eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Tijdens het registreren, selecteer je jouw vereniging en team. Zodra de trainer/leider je aanmelding heeft goedgekeurd verschijnt in de app de oefenstof die hoort bij de training van jouw leeftijdscategorie! Daarna ga je naar het menu, vervolgens klik je op Teams beheren - Team toegang aanvragen en zoeken op Thuis trainingen, koppel daarna jouw Level.

Via de Whatsapp-groep creëer je vervolgens een "workout-community" waar jij als trainer met de spelers de teamspirit hoog kunt houden (Vraag bijvoorbeeld om video's van de oefeningen in de app)

Kortom, houd ze fit en blijf in contact! Veel plezier!

DOWNLOAD DE VTON PLAY-APP

Skills

In de VTON Play app staan elke week skills. Deze skills zijn speciaal voor de jeugdspelers en sluiten aan bij de training van de komende week. VTON Play is onderdeel van de VTON leerlijn waar de vereniging mee werkt. In korte video's worden de skills heel eenvoudig uitgelegd. Huiswerk skills, Street-skills en de ‘Pro Skill’ een truc of beweging die wordt voorgedaan door echte profvoetballers! Zo kunnen spelers zich spelenderwijs voorbereiden op de training.

Stats

Daarnaast geeft de Play app de trainer een tool om statistieken per speler bij te houden, zoals aanwezigheid op de training, inzet, voetbalhandeling en doelstelling. Hiermee verdient de speler Vcoins, waarmee hij of zij pro-skills kan un-locken. De statistieken laten de ontwikkeling van de speler zien en worden alleen binnen de voetbal vereniging gebruikt.BE PART OF THE FUTURE

DOWNLOAD THE VTON PLAY -APP

HOME-WORK

GET READY FOR PRACTICE

PRO SKILLS

LEARN FROM THE BEST

STREET-SKILLS

BEAT YOUR OPPONENTHARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD