WE ARE PART OF THE FUTURE OF FOOTBALL

CLUB SUPPORT

ERVARING DELEN IS KENNIS VERMENIGVULDIGEN.

Webinar HJO Coordinatoren mei 2022.pdf

HJO/Coordinator

Honderden van jullie hebben onze webinars gevolgd in mei en juni, waarvoor dank. Hierin hebben we o.a. gesproken over de start van het nieuwe seizoen en hoe we samen met plezier alle spelers binnen de vereniging beter leren voetballen. Ieder op zijn of haar niveau.

TEAM VTON

Aankondiging-voor-clubs.pdf

BIJEENKOMSTEN

Dit sjabloon in HD formaat kunt u downloaden en inzetten op social media en TV om de VTON trainers bijeenkomst nog succesvoller te maken.

inspiratie

Aangezien we tijdens de webinars veel hebben gehoord, onze BVO partners hierover hebben gesproken en we zelf ook met deze problematiek in de praktijk te maken hebben, hebben we besloten dit in verkorte vorm te bundelen voor jullie.

De ideeΓ«n zijn in de basis kort beschreven en kunnen vervolgens op maat door jullie zelf worden ingevuld / aangevuld (Tip: bij iedere club zijn voor de diverse onderdelen wel mensen die ervaring hebben met dit soort ideeΓ«n)

We hopen jullie, de trainers en met name de spelers hier veel plezier mee te bezorgen.

Veel voetbalplezier!

TALENTHERKENNING

Geboortemaand trainen en wedstrijden spelen. Wat als de jongste spelers in de training en wedstrijd ineens de oudste zijn of de oudste speler ineens de jongste? Wat valt je als technisch kader dan op?

De huidige tijd leent zich prima om een periode te gaan trainen en spelen op basis van geboortemaand. Neem bijvoorbeeld 1 juli als peildatum. Hierdoor wijzig je de omgeving van spelers binnen hetzelfde spel en ga je meer talenten en potentieel herkennen. (Zie video Sportief Partnership). Naast een "ander zicht" op de spelers gaan de spelers dit soort trainingen, wedstrijden, toernooitjes anders beleven.