I SUPPORT THE FUTURE OF FOOTBALL

WELKOM BIJ VTON SUPPORT

VIDEO TUTORIALS

TRAINER

AANMELEDEN

AANMELDEN

Hoe werkt het?

Trainers volgen een jaarplanning met concrete doelen voor elke leeftijd. Alles komt daarin aan bod: technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Gedurende het jaar werken trainer en spelers gericht aan deze doelen met meer dan 950 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. De trainer heeft het materiaal digitaal op zijn tablet of telefoon en gebruikt deze offline op het veld.

AFVINKEN VAN TRAINING

VOLTOOIEN TRAINING

Naast de jaarplanning die het gehele seizoen automatisch gegenereerd wordt hebben we nu ook de basismodule ontwikkeld. U start met training 1 zodra het seizoen start. Heeft u een training voltooid? Klik dan op training voltooid en training 1 verdwijnt en u kunt de volgende keer met training 2 beginnen. Wilt u een keer een eigen training ontwikkelen, of een training vervalt een keer, i.v.m. onbespeelbare velden? Dat is geen probleem met de basismodule. U gaat gewoon verder met de training waar u gebleven bent.

SPELERS TOEVOEGEN AAN TEAM

SPELERS TOEVOEGEN

De connectie met spelers creΓ«ert een tool voor de trainer om statistieken per speler bij te houden, zoals aanwezigheid op de training, inzet, voetbalhandeling en doelstelling. De statistieken laten de ontwikkeling van de speler zien en worden alleen binnen de voetbal vereniging gebruikt.

De Play -app voor spelers.

In de VTON Play app staan elke week skills. Deze skills zijn speciaal voor de jeugdspelers en sluiten aan bij de trainingen. VTON Play is onderdeel van de VTON leerlijn waar de vereniging gebruik van maakt. In korte video's worden de skills heel eenvoudig uitgelegd. Huiswerk skills, Street-skills en de β€˜Pro Skill’ een truc of beweging die wordt voorgedaan door echte profvoetballers! Zo kunnen spelers zich spelenderwijs voorbereiden op de training.

SPELER STATISTIEKEN

SPELER STATISTIEKEN

π—œπ—‘ π—¦π—Ÿπ—˜π—–π—›π—§π—¦ π—˜π—‘π—žπ—˜π—Ÿπ—˜ π— π—œπ—‘π—¨π—§π—˜π—‘ π—π—˜ π—›π—˜π—Ÿπ—˜ π—§π—˜π—”π—  π— π—’π—‘π—œπ—§π—’π—₯π—˜π—‘!

We hebben een razendsnelle, revolutionaire, doch zeer uitgebreide, manier van monitoren ontwikkeld. Alle jeugdtrainers kunnen nu snel en eenvoudig de ontwikkeling van al hun spelers in kaart brengen en houden.

π—‘π—œπ—˜π—§ π—”π—Ÿπ—Ÿπ—˜π—˜π—‘ π—œπ——π—˜π—”π—”π—Ÿ 𝗩𝗒𝗒π—₯ π——π—˜ π—π—˜π—¨π—šπ——π—§π—₯π—”π—œπ—‘π—˜π—₯, 𝗠𝗔𝗔π—₯ π—­π—˜π—žπ—˜π—₯ π—’π—’π—ž 𝗩𝗒𝗒π—₯ π—›π—˜π—§ π—§π—˜π—–π—›π—‘π—œπ—¦π—–π—› π—žπ—”π——π—˜π—₯.

Het monitoren van spelers over lange termijn geeft iedereen veel inzichten. Hierop kan dan actie worden ondernomen, zowel individueel naar de speler als bijvoorbeeld bij de indeling van teams voor aanvang van het seizoen. Ook gedurende het seizoen herken je snel spelers die in een "ontwikkelspurt" zitten.

π—•π—˜π—¦π—£π—₯π—˜π—˜π—ž π— π—˜π—§ π—¦π—£π—˜π—Ÿπ—˜π—₯𝗦 π—ͺ𝗔𝗔π—₯ π—­π—˜ π—šπ—’π—˜π—— π—œπ—‘ π—­π—œπ—π—‘ π—˜π—‘ π—ͺ𝗔𝗔π—₯ π—π—˜ π—¦π—”π— π—˜π—‘ π—‘π—’π—š π—˜π—«π—§π—₯𝗔 𝗒𝗣 π—šπ—”π—”π—§ π—’π—˜π—™π—˜π—‘π—˜π—‘.

Inhoudelijk gaat het voor de jeugdtrainer veel leuker worden. Hij/zij heeft nu ook werkelijk voetbal-inhoudelijk iets te bespreken met de speler(s). Samen kom je dan tot een beter en leuker ontwikkeltraject. Iedere trainer krijgt een beter en completer beeld van al zijn/haar spelers.

π—­π—œπ—˜ π—¦π—£π—˜π—Ÿπ—˜π—₯𝗦 π—˜π—‘ π—§π—˜π—”π— π—¦ π—šπ—₯π—’π—˜π—œπ—˜π—‘.

Ook het technisch kader van de club krijgt inhoudelijk veel informatie. De gesprekken m.b.t. ontwikkeling van spelers met jeugdtrainers worden leuker en interessanter. Door deze informatie kan een TC continu blijven monitoren hoe het met hun leden gaat.

π—­π—œπ—˜ π——π—˜ π—–π—Ÿπ—¨π—• π—šπ—₯π—’π—˜π—œπ—˜π—‘!

Het mag duidelijk zijn dat de kwaliteit op deze manier een enorme stap voorwaarts is voor alle partijen. Spelers weten waar hun sterke kanten liggen en wat nog extra aandacht verdiend, trainers hebben leuke ontwikkel-gesprekken (en trainingen) met spelers en het technisch kader krijgt volledig inzicht in de ontwikkeling van alle teams en spelers.

Ook bestuurlijk komt er relevante informatie bovendrijven voor de langere termijn. Hierdoor kan men beleidsmatig tijdig beslissingen nemen om de toekomst te waarborgen.

VELDORGANISATIE

VELDORGANISATIE

Basis Organisatie voor alle trainers die JO-6 t/m JO12 trainen. Vanuit de leerlijn kunnen 600 oefenvormen worden toegepast in de VTON organisatie.

Het enige wat je nodig hebt voor een training is een bal voor iedere speler, 2x 5 hesjes en max 30 hoedjes in 3 kleuren.

Het neemt 4 a 5 minuten om de organisatie neer te zetten. Daarna is het een kwestie van hoedjes op pakken om zo snel naar een andere oefenvorm te kunnen gaan. Hierdoor staan de speler niet stil en houd je als trainer het overzicht en tevens de snelheid in de training.

Vanuit de VTON organisatie is het gemakkelijk om het team in kleine groepjes te delen waardoor er veel balcontacten plaats vinden.

De video is ter ondersteuning gekoppeld aan de offline trainer-app.

INLOGGEN

INLOGGEN

Log snel eenvoudig in met je club account. Zodra je hebt ingelogd heb je toegang tot de leerlijn van de leeftijd die je traint. Heb je niet de juiste leeftijd? Vraag de clubmanager om deze aan te passen.

TAAL SELECTEREN

TAAL SELECTEREN

In de VTON trainer -app kun je snel en eenvoudig switchen van taal. Ga naar menu en selecteer taal. Op dit moment kan men kiezen uit drie talen.

  • Nederlands

  • Engels

  • Duits.

  • Chinees

Op termijn zal de trainer -app ook beschikbaar zijn in het Arabisch.