UPDATE VTON TRAINER APP

15 november

De nieuwe update van de VTON trainer App is vanaf 15 november beschikbaar!

Na een maandenlange voorbereiding hebben wij voor al onze gebruikers binnenkort een fantastische update voor de trainer app. Alle app-gebruikers ontvangen vanaf deze week op hun mobiele telefoon het bericht dat er een nieuwe update voor de app is in de ‘Google Playstore’ en ‘Apple App Store’.

Wanneer gebruikers bij hun smartphone-instellingen hebben ingesteld dat apps zich niet automatisch mogen updaten, dienen zij de update handmatig via hun App store uit te voeren.

wat is nieuw?

De nieuwe versie van de app zit boordevol nieuwe en verbeterde functies die het gebruiksgemak volledig optimaliseren! Een compleet nieuwe look & feel en extra gebruiksvriendelijk design!

Nieuwe images

Om het voor de trainers nog makkelijker en duidelijker te maken hebben we alle 900 oefenvormen voorzien van nieuwe images. Nu is nog duidelijker te zien hoe een oefenvorm eenvoudig is toe te passen in de VTON veld-organisatie

navigatie

Alle navigatie tools zijn in de VTON huisstijl aangepast waardoor uniformiteit is gecreëerd. Dit geldt voor de Offline trainer-app en de online web-app. (www.vtonapp.com) Statistieken, methodische stappen, leerdoelen, video, extra informatie, etc.

Iconen

Gebruiksvriendelijkheid is voor iedereen ontzettend belangrijk. We nemen beeld sneller waar dan teksten, daarnaast nemen iconen minder ruimte in beslag. Alle 900 oefenvormen zijn in de update voorzien van iconen.

Beschikbare talen:

VTON is actief in meerdere werelddelen. Noord- Amerika, Azië, Afrika, Antillen en natuurlijk Europa. Het VTON platform is multitalig en beschikbaar in de volgende talen:

Nederlands - Engels - Duits - Chinees - Arabisch

opgelet.!

Opnieuw inloggen na de update

Onthoud dat, wanneer een gebruiker de app na de update voor de eerste keer opstart, de mogelijkheid bestaat dat er opnieuw ingelogd moet worden!.

Nieuwe inloggegevens aanvragen

Ben je je gebruikersnaam en wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Hulp nodig’ en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt in de mailbox een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de club beheerder van jouw vereniging.

De update wordt gefaseerd uitgerold, waardoor sommige pictogrammen deze week al zichtbaar worden!

preview

De animaties zullen gefaseerd toegevoegd worden aan de oefenvormen. Alle pass en trapvormen zijn vanaf 15 november voorzien van nieuwe animaties.