HET NIEUWE TRAINEN

VTON

Altijd toegang tot alle oefenstof dat je gelukkig maakt
wat houdt ons bezig

Een nieuwe voetbaltraining bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Altijd een complete opleiding op zak. VTON haalt drempels weg en geeft ons toegang tot alle oefenstof waar we gelukkig van worden. Altijd en overal.

Nieuwe digitale mogelijkheden verrijken ons leven. Wat vandaag nog een grappig nieuw idee lijkt, is morgen een vanzelfsprekend onderdeel van ons platform. Innovatie gaat snel. Van web-app naar offline applicaties, statistieken invoeren en de connectie met je spelers via de play-app. Voetbaltrainingen delen en complete cyclussen swipen naar je kalender. VTON werkt voortdurend aan innovaties. We helpen trainers verder met nieuwe mogelijkheden die aansluiten bij hun veranderende wensen. Dankzij onze technologie maakt het niet uit waar je voetbaltrainingen wilt maken, of op welk tijdstip je een training wilt bekijken. Barrières zoals locatie die gisteren nog bestonden, zijn vandaag verdwenen.

SLIMME APPS

VTON verbindt ook club, trainers, spelers en ouders. Die verbinding maakt de communicatie slimmer en helpt ons steeds meer op afstand regelen.

Met VTON ontwikkelden we een technologie die het leven makkelijker maakt met slimme diensten voor de vereniging. Via je smartphone krijg je bijvoorbeeld een melding bij afgelastingen van trainingen. En dat is nog maar het begin. VTON breidt het aantal diensten voortdurend uit. Wij denken namelijk elke dag opnieuw na over de vraag hoe technologie ons dagelijks leven bij de vereniging eenvoudiger en leuker kan maken.

Spelerstatistieken

Het fenomeen jeugdspelers indelen voor het nieuwe seizoen. Hoe doen we dat en op welke basis gebeurt dit? Kwaliteit is subjectief en toch doen we dat vaak op basis van een of twee gesprekjes met de trainer, een paar oefenwedstrijden, of testtrainingen.

Hoe kunnen we spelers gaan indelen op basis van ontwikkeling binnen het team, voor een langere periode en ook nog eens waarbij alle facetten van het leren naar voren komen. VTON heeft de oplossing. Houd je ontwikkeling van al je spelers bij via de offline trainer app door na iedere training in 3 a 4 minuten max 5 stats aan te vinken.