WELCOME TO THE FUTURE OF FOOTBALL

Vereniging INFO

Tekst bericht.

Onderstaande tekst kun u kopiëren en plakken op de website van uw vereniging.

< verenigingsnaam > start een professionele jeugdopleiding!

Binnenkort start onze jeugdafdeling met de VTON leerlijn. Al onze jeugdtrainers krijgen een eigen account om de VTON Trainer app te kunnen openen met oefenstof voor het hele seizoen. Deze oefenstof (leerlijn) is op leeftijd ontwikkeld per jaargang en leert kinderen alle onderdelen van het voetbal.

Deze ondersteuning voor alle trainers gaat gepaard met een investering die we graag als club doen. Zo kunnen we ons verzekeren van leuke, uitdagende en leerzame trainingen voor iedere jeugdvoetballer, ongeacht leeftijd en/of niveau. Dat is waar we voor willen staan en daarbij hebben wij de hulp nodig van al onze jeugdtrainers.

Uiteraard gaan we alle jeugdtrainers ondersteunen op het veld, zodat iedereen weet hoe een training is opgebouwd en wordt uitgevoerd. Tevens zal er jaarlijks een VTON-docent bij de club komen die een training/uitleg gaat verzorgen. Hiervoor ontvangen alle jeugdtrainers een uitnodiging.

< verenigingsnaam > is blij met deze nieuwe ontwikkeling. Het is een kwalitatieve stap in het opleiden en begeleiden van onze jeugdspelers, wat ongetwijfeld voor veel plezier en ontwikkeling gaat zorgen.

Introductie film

Onderstaand vindt u een aantal video's die u kunt delen met uw leden. U kunt de link kopiëren en deze plaatsen op de website


Logo VTON

Mock-Up Telefoon

Mock-Up Devices