OUR TEAM

together everyone achieveS more

Everyone involved with VTON has a common passion for quality and bringing a smile to the face of football-playing children. You can see that in all our services.

GREAT BUSINESS IS NEVER DONE BY ONE PERSON. THEY ARE DONE BY A TEAM OF PEOPLE.

Meet our team

AUKE SWART

ERIK DE JONGE

HARM WIJNIA

CARLO KASTERMANS

JAN KEES VD WOERDT

FRANK VAN HUET

WIEBE LAGEVEEN

GEERT-AREND ROORDA

PIETER SANTEMA

DION LOIJENS

DENNIS TER BRUGGEN

HARMEN KUPERUS

ABE KUIPERS

WILFRED SCHOONDERBEEK

SIEMEN LINDEBOOM

VICTOR DONATA

GERARD RUITENBERG

MAURICE POT

RUTGER VONK

MARCUS

Realizing structural changes by using our expertise and resources in the right way. In this way we build on a wonderful history. In 2011 VTON started to help football clubs with structural player development. We were the first platform to move the entire club forward. Our passion is helping clubs and associations to move forward with an accessible, positive attitude. Anywhere, anytime.

VTON HIStory


HISTORIE VTON

VTON staat voor: Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland en werd in 2011 opgericht. De eerste clubs die de methodiek implementeerden in de jeugdopleiding waren JV Bolsward, Sc Joure en v.v. Roden. Oorspronkelijk was de methodiek af te nemen in mappen die per leeftijd werden afgeleverd. Oprichters Richard Elsinga en Erik de Jonge wilden een opleiding faciliteren voor de amateurclubs. Want voordat VTON bestond, waren er vooral partijen die oefenstof beschikbaar stelden. Het meeste aanbod was via boeken, dvd en pdf-bestanden via website en gericht op de individuele trainer. VTON was het eerste platform dat een andere insteek koos. Er werd alleen een leerlijn verkocht aan de gehele club. Vanaf dag één was de essentie van VTON: uniek, simpel, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands. En dat is het nog steeds. Samen met Auke Swart die zorg draagt voor de ICT afdeling hebben we een uniek platform ontwikkeld.

VTON NATIONAAL- EN INTERNATIONAAL

In 2011 starten de eerste 3 verenigingen en een klein jaar later waren er al tien verenigingen. Vanaf 2015 sloten er in korte tijd veel nieuwe verenigingen aan en in 2016 starten de eerste buitenlandse clubs met VTON. Het aantal verenigingen in Nederland groeide snel. Inmiddels zijn er meer dan 250 VTON verenigingen in vijf landen, over drie continenten. Met 15 werknemers en jaarlijks 1 miljoen downloads. En naast de offline apps biedt VTON ook eigen cursussen aan.Β 

HET MERK VTON

In de jaren is VTON loyaal gebleven aan haar merk: want de diensten zijn altijd van goede kwaliteit, hebben een uniek design en zijn scherp geprijsd. Alle applicaties worden door VTON zelf ontwikkeld. Van trainer-app, tot speler-app en van web-app tot manager-app. Iedereen die bij VTON betrokken is heeft een gezamenlijke passie voor kwaliteit en een lach brengen op het gezicht van spelende kinderen. En dat zie je terug in al onze diensten.

2011

2020
THE STRENGTH OF THE TEAM IS EACH INDIVIDUAL MEMBER. THE STRENGTH OF EACH MEMBER IS THE TEAM.

PHIL JACKSONΒ