VTON sluit samenwerking met eredivisieclub Vitesse

samenwerking_vitesse

Vitesse maakt vanaf komend seizoen gebruik van het VTON-platform. De club wil hiermee hun 66 amateurverenigingen voorzien van oefenstof, curriculum en een op maat gemaakte Vitesse leerlijn. 

Dankzij het platform, dat geheel in een Vitesse jasje wordt gestoken, kunnen amateurclubs en in het bijzonder de jeugdtrainers uit de regio hun kennis en expertise met elkaar delen. Dit draagt bij aan het doel van Vitesse: het amateurvoetbal in Oost-Nederland versterken. 

Voetbal is wat Vitesse verbindt. Dat doet Vitesse niet alleen, maar samen met de zogeheten Vitesse Partnerclubs. De kracht van de deze clubs ligt met name in het onderling delen van kennis en ervaringen. Iedere amateurvereniging, -trainer en -speler is immers anders en heeft behoefte aan specifieke informatie en scholing. 

Het is voor de ontwikkeling van jonge spelers het beste om in hun eigen sociale omgeving te trainen, met een zo klein mogelijke reisafstand, zo vindt de club uit Arnhem. Uiteraard voorzien van kwalitatief goede trainingen en begeleiding. 

Het platform van VTON levert hieraan een prachtige bijdrage. Door informatie en kennis behoeftegericht aan te bieden, biedt het de club en haar Partnerclubs de mogelijkheid om het amateurvoetbal in Oost-Nederland naar een hoger plan te tillen. 

Het is geweldig om te zien dat steeds meer professionele clubs VTON benaderen en dat ook zij de meerwaarde van het platform inzien.


Over VTON

VTON is een platform met voetbaloefenstof en een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Met meer dan 300 clubs, 12.000 geregistreerde trainers en 500.000 downloads per jaar is VTON de thuisbasis voor jeugdtrainers in Nederland.