WEBINAR

PARTNERSHIP

Samen met de amateurverenigingen in ons verzorgingsgebied draagt N.E.C. de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van het jeugdvoetbal te verbeteren. In VTON hebben wij een partner gevonden die samen met de amateurverenigingen en ons dit kan gaan verwezenlijken. Met de methode van VTON krijgen jonge spelers de juiste voetbalhandelingen aangereikt. Op deze wijze willen we ook de instroom van jeugd uit eigen regio in de voetbalacademie van N.E.C. vergroten.


WEBINAR

I.s.m. VTON hebben we 9 maart een webinar georganiseerd over de visie en methodiek. En hoe de complete methodiek is vormgegeven in een handige en gebruiksvriendelijke app. Op deze pagina vind u alle info over VTON en de presentatie.


VTON Trainer -app

Via een uniek digitaal platform ondersteunt VTON trainers. De combinatie van innovatieve gebruiksvriendelijke applicaties en cursussen op maat voor trainers realiseren we dat kinderen langer met plezier blijven voetballen.

VTON inspireert en innoveert waardoor iedere trainer een trainer wordt.

VAN JEUGDAFDELING NAAR JEUGDOPLEIDING

SPELER STATISTIEKEN

Hoe houd je de ontwikkeling van je spelers overzichtelijk bij? op basis waarvan selecteer je spelers bij je vereniging? Via de trainers app kunnen eenvoudig statistieken bijgehouden worden. Inzet, motivatie, passing, schieten, aanvallend, verdedigend enz. kunnen snel en gemakkelijk offline ingevuld worden. Hierdoor ontstaat een overzicht op basis van de vaardigheden die spelers per leeftijd leren, trainen en toe kunnen passen in wedstrijden.

BASIS MODULE TRAINER

Naast de jaarplanning die het gehele seizoen automatisch gegenereerd wordt hebben we ook de basismodule ontwikkeld. U start met training 1 zodra het seizoen start. Heeft u een training voltooid? Klik dan op training voltooid en training 1 verdwijnt en u kunt de volgende keer met training 2 beginnen. Wilt u een keer een eigen training ontwikkelen, of een training vervalt een keer, i.v.m. onbespeelbare velden? Dat is geen probleem met de basismodule. U gaat gewoon verder met de training waar u gebleven bent.

"FOOTBALL HAS TO BE FUN FOR KIDS OR IT DOESN'T MAKE SENSE"

-JOHAN CRUIJFF-

WEBINAR NEC.pdf

PRESENTATIE WEBINAR NEC

Wilt u meer weten over de VTON methodiek en wat we voor uw vereniging kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie.